slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Найближчим часом «Солдатський привал» буде розширено та збільшено 28/7/2016

Голова Запорізької облдержадміністрації Костянтин Бриль разом із керівництвом Придніпровської залізниці особисто проконтролювали проведення робіт з ремонту другого поверху будівлі Центру відпочинку для військовослужбовців «Солдатський привал», що розташований поблизу залізничного вокзалу «Запоріжжя-1».

Цей об’єкт було створено ще рік тому, аби бійці АТО, що подорожують через Запоріжжя, могли в комфортних умовах відпочити, випрати одяг, поспілкуватись із побратимами чи отримати необхідну консультацію. Центр було створено силами волонтерів, керівництва області та за активної підтримки керівництва ПАТ «Укрзалізниця». Заклад, що абсолютно безкоштовно допомагає солдатам, користується чималим попитом. Тож нещодавно було прийнято рішення про його розширення. Аби покращити побутові умови учасників АТО та додатково створити 12 спальних місць і збільшити кількість господарчих приміщень.

Як зазначив заступник начальника регіональної філії «Придніпровська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» з реформування Микола Кужавський, рішення про проведення реконструкції було ініційоване регіональною владою та свого часу підтримане керівництвом Придніпровскої залізниці, Укрзалізниці та Міністерством інфраструктури України, особисто першим заступником Міністра інфраструктури Євгеном Кравцовим. Ті роботи, що нині проводяться в «Солдатському привалі», запоріжці зможуть побачити вже 26 серпня під час урочистого відкриття другого поверху.

За словами Костянтина Бриля Центр відпочинку для військовослужбовців є тим закладом, який користується реальним попитом. Тож рішення про його розширення було дійсно необхідним.

- Ми вдячні керівництву Придніпровської залізниці за їхню підтримку та виділення коштів для проведення ремонту. Сьогодні ми спільно перевірили якість проведення цих робіт. Будівельники отримали завдання, аби до Дня Незалежності України реконструкцію було виконано. Адже українські солдати заслуговують на комфортні умови та підтримку, - підкреслив голова облдержадміністрації Костянтин Бриль.