slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

2/9/2016

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян відвідав залізничні об’єкти Запорізького регіону

Сьогодні, 2 вересня, Запорізьку область з робочим візитом відвідав Міністр інфраструктури України Володимир Омелян. У напруженій програмі візиту було і кілька залізничних об’єктів.

Зокрема, Володимир Омелян оглянув головні «залізничні ворота» міста – вокзал Запоріжжя-1, особливо поцікавився умовами для осіб з обмеженими фізичними можливостями, а також сервісом для пасажирів.

Очільник інфраструктурної галузі також завітав на Запорізьку дитячу залізницю, де сьогодні відзначають День знань та закінчення літньої виробничої практики. Подарунком до свята став комп’ютер, який, за словами Володимира Омеляна, допоможе юним залізничникам «бути сучасними».

– Ви важливі для Укрзалізниці, – сказав Міністр, – вчіться, приходьте працювати, ми на вас очікуємо.

Володимир Омелян дав високу оцінку Запорізькій дитячій залізниці, зусиллям її керівництва та інструкторського складу у вихованні гідної залізничної зміни та патріотів України.

На Запорізькому електровозоремонтному заводі очільник галузі інфраструктури побував у «серці» підприємства – апаратному цеху. Спілкуючись з керівниками ЗЕРЗу, Володимир Омелян порушив питання запровадження на дорозі системи електронних торгів ProZorro, імпортозаміщення, стабільної роботи підприємства, підвищення мотивації праці.

Окрім цього, Володимир Омелян побував у волонтерському центрі «Солдатський привал», розташованому неподалік від вокзалу Запоріжжя-1. Завдяки зусиллям Придніпровської залізниці, регіональної влади і волонтерів, нещодавно його розширили ще на один поверх. Згадкою про ці відвідини для Міністра стане лялька-мотанка, яку подарували йому господарі.

Ключовим моментом робочого візиту Міністра інфраструктури України у Запорізьку область стала участь у підписанні Меморандуму про взаємодію та співпрацю між Запорізькою обласною держадміністрацією та регіональною філією «Придніпровська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця». Володимир Омелян дав високу оцінку цій знаковій події і висловив впевненість, що вона стане прикладом для широкого наслідування в усіх регіональних філіях Укрзалізниці.