slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Ветеранів Придніпровської магістралі привітали з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку 30/9/2016

З нагоди Міжнародного дня людей похилого віку в управлінні Придніпровської магістралі урочисто привітали своїх пенсіонерів керівники залізниці, Дорпрофсожу та Ради ветеранів.

Зокрема, виконуючий обов’язки начальника залізниці Олександр Декарчук висловив ветеранам подяку за їх невтомну багаторічну працю і за той досвід, який вони передають молодим поколінням, побажав їм міцного здоров’я, мирного неба над головою, злагоди в родинах і активного довголіття.

Теплі слова вдячності та щирі привітання пенсіонерам пролунали і від заступника голови Дорпрофсожу Андрія Лейка та голови дорожньої ветеранської організації Валерія Козловського.

Група ветеранів отримала почесні грамоти та подяки від керівництва залізниці за вагомий внесок в роботу підприємства та багаторічну сумлінну працю.

Порадували пенсіонерів-залізничників і невеличким концертом, на якому прозвучали душевні пісні від самодіяльних артистів Придніпровської магістралі. Урочистості закінчилися святковим обідом, де ветерани змогли вдосталь поспілкуватися і пригадати свої молоді роки на залізниці.