slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Стрільці ВОХОР Придніпровської залізниці застосували зброю проти злодія та агресивно настроєних хуліганів 30/11/2016

Початок поточного тижня видався для працівників воєнізованої охорони Придніпровської магістралі досить напруженим і навіть змусив їх застосувати вогнепальну зброю. Причому не лише попереджувально.

Так, 28 листопада близько п’ятої ранку під час патрулювання станції Діївка (м. Дніпро) стрілець ВОХОР двома пострілами вгору зупинив зухвалого злодія, який вирізав дроти у станційних пристроях СЦБ. Розкрадача було затримано, разом із украденим майном його передали до правоохоронних органів.

Того ж дня, о 22:33, на перегоні Пологи – Гусарка (Запорізька область) стрілець відомчої воєнізованої охорони, який охороняв залізничний міст, стріляв на ураження в свого нападника. Як з’ясувалося, компанія з чотирьох добре підпилих чоловіків опинилася в межах зони, що охоронялася. На вимогу залишити її, один із пияків відреагував нападом на охоронця, ще й прихопив із собою каміння. Два попереджувальні постріли не протверезили нападника, третя куля влучила йому в стегно. «Швидка» доправила» пораненого до центральної районної лікарні, а його нетверезі приятелі потрапили до райвідділу поліції.