slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Придніпровська залізниця у 2016 році на 77 % збільшила обсяги перевезення вантажобагажу 24/1/117

За 2016 рік на Придніпровській магістралі опрацювали на 77 % більше багажу та вантажобагажу, ніж у попередньому році. Так, торік багажними вагонами залізниці було перевезено 7 млн 784,4 тис. тонн вантажу і вантажобагажу проти 4 млн 388 тис. тонн у 2015 році.

Усе більша популярність цієї послуги зумовлена тим, що багажні перевезення залізницею дають громадянам змогу транспортувати великі обсяги вантажу на значні відстані за доступною ціною. Спеціальні вагони курсують за чітким графіком у складі пасажирських поїздів, тому клієнт завжди знає точний час прибуття свого вантажобагажу.

На теперішній час багажні вагони Придніпровської магістралі курсують на маршрутах Дніпро – Київ (ПН, СР,ЧТ) та Дніпро – Львів (СР, ПН) у складі поїздів № 71/72 Запоріжжя-1 – Київ і № 41/42 Дніпро – Трускавець.

Місткість таких вагонів – до 130 кубометрів, вантажопідіймальність – до 25 тонн. До перевезення приймаються будь-які вантажі вагою від 10 кг, окрім заборонених Правилами перевезення пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України.

У кожному вантажному вагоні є провідник, який приймає, віддає багаж і слідкує за його схоронністю.

Телефони багажних відділень вокзалів Придніпровської залізниці можна знайти на офіційному сайті магістралі у розділі «Пасажирам/Послуги на вокзалах».