slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Придніпровська залізниця: у січні 2017 року сторонні особи незаконно втручалися в роботу магістралі майже у 6 разів частіше, ніж торік 3/2/2017

У січні 2017 року на Придніпровській залізниці зареєстровано одинадцять випадків незаконного втручання сторонніх осіб у роботу залізничного транспорту, що в 5,5 разу перевищує показники попереднього року (два випадки).

Зокрема, у перший місяць року до тривалої зупинки руху поїздів найчастіше призводили випадки розкрадання елементів рухомого складу та залізничної інфраструктури, а також вантажів із поїздів – сім інцидентів (торік – один) та повідомлення про встановлення вибухових пристроїв на вокзалах і в рухомому складі – два випадки (проти одного – в 2016 році).

Зафіксовано також по одному факту кидання у рухомий склад сторонніх предметів і насильницьких дій щодо осіб, які перебувають на залізничному транспорті (у січні попереднього року – жодного).

Придніпровські залізничники нагадують, що несанкціоновані втручання в роботу залізничного транспорту створюють загрозу безпеці залізничного руху, пасажирів та персоналу, а також тягнуть за собою кримінальну і адміністративну відповідальність для зловмисників.