slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Шановні жінки! Дорогі наші подруги! 7/3/2017

З нагоди прекрасного весняного свята - 8 БЕРЕЗНЯ прийміть від колег-чоловіків теплі привітання і щирі слова любові та вдячності.

Цього дня ми присвячуємо вам найкращі слова, найпалкіші почуття, найщиріші усмішки та найнеймовірніші вчинки. Бо ви не тільки даруєте життя, але й наповнюєте його сенсом, даєте нам можливість жити вічно, продовжуючись у дітях та онуках. Ви зігріваєте наші серця теплом і ніжністю, створюєте затишок у наших домівках і трудових колективах, робите цей світ світлішим і людянішим.

Захоплено схиляємося перед вашою красою й чарівністю, шануємо вашу мудрість і терпіння, доброту та оптимізм, ваші невтомні серця та руки.

Нехай завжди у вашій душі панує весняний настрій, злагода, мир і добробут живуть у ваших оселях, на радість зростають діти та онуки, а поруч неодмінно буде сильне чоловіче плече.

Дякуємо вам за сумлінну працю і високу відповідальність, за витримку та силу духу, які допомагають справлятися з найскладнішими виробничими завданнями. Спасибі і за ту часточку весни, тепла та гарного настрою, яку ви неодмінно привносите у кожен трудовий колектив.

Будьте завжди здорові, щасливі й успішні! Зі святом вас, любі!

З повагою
В.о. начальника Придніпровської залізниці Ю.Г.Тищенко
Голова Дорпрофсожу О.В. Букреєв
Голова Ради ветеранів залізниця В.О. Козловський