slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

На Придніпровській залізниці розпочали підготовку до роботи влітку 12/4/2017

На Придніпровській залізниці проходить весняний комісійний огляд рухомого складу, який традиційно є підготовкою магістралі до сезону літніх перевезень.

Цього року придніпровські залізничники запланували підготувати до роботи в літній період 541 пасажирський вагон, у тому числі 191 – із системами кондиціювання повітря; 330 електровозів, у тому числі 70 – для пасажирського руху, 166,5 од. тепловозів та 206 секцій приміських електропоїздів.

У структурних підрозділах пасажирського і локомотивного господарства створено спеціалізовані бригади, які виконають ревізію, технічне обслуговування та ремонт внутрішнього обладнання рухомого складу, задіяного в літніх перевезеннях.

Ці бригади, зокрема, перевірять у пасажирських вагонах працездатність систем кондиціювання повітря, водозабезпечення та каналізації, безпеку електричних мереж, виконають заправку кондиціонерів фреоном, тощо.

Рухомий склад також приведуть у належний санітарно-гігієнічний стан – помиють і частково пофарбують.

Підготують до літніх перевезень 2017 року і об’єкти вокзально-станційного господарства, зокрема, відремонтують пасажирські будівлі на станціях Плодородна та Інгулець, вокзали – на станціях Мелітополь, Синельникове-1, Привільне і Лошкарівка, зовнішній туалет станції Бердянськ та ін.

Заплановано також провести весняний комісійний огляд колійного господарства – колій, споруд та обладнання, щоб улітку повністю гарантувати безпеку і стабільність перевезень пасажирів та вантажів.