slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Придніпровська залізниця готується до зими 13/9/2011

Щоб якомога повніше задовольнити взимку 2011-2012р.р. потреби економіки й населення України в безперебійних перевезеннях пасажирів та вантажів, Придніпровська магістраль вже зараз готує своє господарство й кадри до роботи в осінньо-зимовий період, особливу увагу приділяючи роботі в складних метеорологічних умовах – у період снігопадів, заметілей, ожеледі тощо.

Планом підготовки до зими передбачено виконати заходи загальною вартістю майже 470 млн грн, у тому числі - й по житловому фонду та соціальній сфері залізниці.

Так, до 1 листопада 2011 року мають повністю закінчити ремонт 448 км колії, підготувати до роботи в осінньо-зимовий період усі місця вантажно-розвантажувальних робіт, системи централізованого блокування і зв’язку, контактну мережу магістралі, електрообігрів і пневмообдувку стрілочних переводів, а також автотехніку, насамперед - снігоочисні машини й механізми.

З метою забезпечення цьогорічної зими безперебійної роботи рухомого складу з 1 вересня в усіх локомотивних депо Придніпровської було розпочато його осінній огляд.

Ведуться ремонтні роботи у виробничих будівлях і спорудах, у котельнях, налагоджуються системи опалювання приміщень, водопостачання й каналізації, тепломережі та паропроводи.

Вирішуються питання закупівлі теплого одягу й зимового спецвзуття для працівників залізниці, підготовки до роботи в зимових умовах пунктів обігріву, душових, приміщень для сушіння одягу, проводиться навчання кадрів, у першу чергу – «першозимників».

Станом на 9 вересня по Придніпровській залізниці вже виконано понад 76% усіх запланованих робіт з підготовки до зими.