slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Минулий тиждень був щедрим на події для воєнізованої охорони Придніпровської залізниці 19/6/2017

На минулому тижні, з 12 по 18 червня 2017 року, на Придніпровській залізниці запобігли 8 спробам розкрадання майна та вантажів, за злочинні посягання затримали двох зловмисників.

Так, 12 червня на перегоні П’ятихатки-Стикова – П’ятихатки стрільці воєнізованої охорони залізниці попередили крадіжку 46 чавунних злитків, які було попередньо скинуто з вантажного поїзда.

Через два дні на перегоні Кривий Ріг – Кривий Ріг-Головний ВОХОРівці зупинили чоловіка за підозрою у розкраданні дизпалива. Обставини крадіжки з’ясовують правоохоронці.

Упродовж минулого тижня працівникам воєнізованої охорони магістралі довелося чотири рази застосовувати вогнепальну зброю, щоб присікти незаконні дії зловмисників – на станції П’ятихатки, а також перегонах П’ятихатки – Ерастівка, Верховцеве – Верхньодніпровськ та Вільногірськ – Верховцеве.

Двічі за цей період бійці ВОХОР, що охороняли залізничні мости, присікли спроби проникнення сторонніх осіб у заборонену зону. У першому випадку порушником виявився неадекватний іноземець, в іншому – допитливі студенти. Порушників передали до поліції.

З неадекватною людиною, цього разу пасажиром, довелося мати справу і бійцям стрілецької команди, яка патрулює вокзал Запоріжжя-1. За хуліганські дії з пасажирського поїзда № 88 сполученням Новоолексіївка – Ковель ВОХОРівці зняли пасажира, якого затим передали медикам швидкої психіатричної бригади.

Під час проведення оперативно-профілактичних заходів за порушення правил безпеки на залізничному транспорті, зокрема, ходіння коліями у невизначених місцях, на минулому тижні було затримано 24 осіб. Усіх оштрафували.