slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Прид. зал. повністю перейшла на електронний документообіг 19/9/2011

Придніпровська залізниця здійснює 100% оформлення перевізних документів у внутрішньому сполученні в електронному вигляді.

На теперішній час 1509 клієнтів магістралі вже зареєструвались у системі АС Клієнт УЗ, 875 підприємств отримали 2579 ключів в пункті реєстрації Акредитованого центру сертифікації ключів, який обслуговує полігон Придніпровської залізниці.

Окрім цього, всі 119 структурних підприємств залізниці, що відправляють або одержують вантажі, зареєстровані в АС Клієнт УЗ. Цими підприємствами отримано 782 ключі електронного цифрового підпису.

Нагадаємо, що з 1 липня цього року Укрзалізниця запровадила електронний документообіг при перевезенні вантажів в межах України. Під час роботи за безпаперовими технологіями залізниці України вже отримали низку позитивних результатів. Зокрема, у 8-10 разів скоротився час на оформлення документів на перевезення вантажу, оскільки клієнту для цього не треба їздити у товарні контори, а товарним касирам не потрібно повторно вводити дані з паперових накладних. Для вантажовідправників створена можливість необхідні операції здійснювати безпосередньо зі свого офісу. До того ж прискорюється сам процес перевезення вантажу, оскільки вагони не затримуються в очікуванні оформлення документів.