slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Залізничники піднімають на рейки вантажні вагони, що зійшли на станції Синельникове-2, низка пасажирських поїздів та електропоїздів прямують зміненим маршрутом 28/7/117

Сьогодні, 28 липня, о 00:56 на станції Синельникове-2 регіональної філії «Придніпровська залізниця» сталося сходження п’яти вагонів, навантажених листовим металом, у складі вантажного поїзда, що прямував зі станції Волноваха на станцію Нижньодніпровськ – Вузол. Унаслідок інциденту закрито для руху поїздів дільницю Нижньодніпровськ-Вузол – Синельникове-2. Низка пасажирських поїздів та електропоїздів південного та східного напрямку курсують зміненим маршрутом – через станції Новомосковськ та Павлоград.

Зокрема, змінили маршрут слідування такі пасажирські поїзди: № 84 Київ – Маріуполь, № 104 Київ – Маріуполь, № 12 Київ – Новоолексіївка, № 228 Київ – Бердянськ, № 88 Ковель – Новоолексіївна, № 188 Львів – Бердянськ, № 796 Дніпро – Харків, № 282 Київ – Генічеськ, № 80 Київ – Новоолексіївка. Уже прибули на кінцеву станцію поїзди № 92 Одеса – Костянтинівка із затримкою на 47 хв, № 189 Генічеськ – Дніпро із затримкою на 1 год 52 хв.

Окрім цього, прямують зміненим маршрутом та затримуються в дорозі 5 приміських електропоїздів.

За оперативною інформацією, станом на 09:30 через зміну маршруту пасажирські поїзди затримуються в дорозі на час від однієї до трьох годин. ПАТ «Укрзалізниця» проносить вибачення пасажирам за незручності та просить пасажирів уважно слухати оголошення по станціях та вокзалах щодо прибуття та відправлення поїздів.

Для підняття вагонів на рейки залізничники задіяли відновні поїзди станцій Нижньодніпровськ – Вузол та Синельникове-1. Станом на 07:45 вже підняли 2 вагони.

На місці події працює комісія ПАТ «Укрзалізниця» та регіональної філії, яка розслідуватиме причини сходження вагонів.