slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Придніпровська магістраль виборола друге місце у фінальних змаганнях Х Спартакіади залізничників 8/8/2017

З 3 по 6 серпня у Харкові проходили фінальні змагання Х Спартакіади залізничників, на яких спортсмени Придніпровської магістралі зайняли друге загальнокомандне місце.

На змаганнях були представлені сім видів спорту: міні-футбол, настільний теніс, армспорт, волейбол, гирьовий спорт, шашки та шахи.

Золото Придніпровській залізниці принесли шахістка Олена Пензіна (енергодиспетчер ЕЧ-2), тенісистка Леся Зарубіна (оператор ЕОМ ПЧ-12) та армрестлінгіст у категорії від 80 до 90 кг Валерій Чайка (старший стрілець НОР-1).

Окрім цього, хороші результати показали й футболісти на чолі з директором регіональної філії Миколою Кужавським, здобувши друге місце після вирішального матчу з представниками Південної магістралі з рахунком 2:2.

У змаганнях з настільного тенісу серед змішаних пар наші гравці Леся Зарубіна (оператор ЕОМ ПЧ-12) та Олександр Перевалов (монтер колії ПЧ-14) завоювали друге місце.

Шахіст Павло Шиманський (начальник відділу служби НКМ) та армрестлінгіст у категорії понад 90 кг Дмитро Кучер (начальник технічного відділу ТЧ-8) вибороли срібло, а треті місця здобули Андрій Куліков (машиніст тепловоза ТЧ-3) у грі в шашки, Микола Тімеревський (провідник ЛВЧД-1) у гирьовому спорті в категорії від 80 до 90 кг та Єгор Бабак (черговий по станції ДС Запоріжжя 1) у категорії понад 90 кг.

Придніпровські спортсмени-залізничники віддали багато зусиль для підготовки до змагань такого рівня. Усіх переможців урочисто нагородили медалями, грамотами та заохотили грошовими преміями.