slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Євген Козак: Соціальні питання залишаються одним із пріоритетів ПАТ «Укрзалізниця» 11/10/117

Директор з розвитку персоналу та соціальної політики ПАТ «Укрзалізниця» Євген Козак зустрівся з колективом регіональної філії «Придніпровська залізниця», щоб поінформувати залізничників про перебіг та перспективи реформування галузі, зокрема у соціальній сфері, а також закласти основи дієвої внутрішньокорпоративної комунікації. У заході також узяли участь директор регіональної філії Микола Кужавський, голова Дорпрофсожу Олександр Букреєв, керівники служб та підрозділів залізниці.

Насамперед, Євген Козак зупинився на показниках діяльності ПАТ «Укрзалізниця». За його словами, цьогоріч досягнуто зростання обсягів вантажних і пасажирських перевезень, капітальних інвестицій та оновлення рухомого складу, зменшено кредитний портфель товариства, а результат діяльності компанії прибутковий.

Керівництво ПАТ «Укрзалізниця» пильну увагу приділяє процесу створення нової, вертикально-інтегрованої структури товариства, а також формуванню прозорих відносин з клієнтами. У найближчих планах компанії - розвиток вантажних інтермодальних та карго-перевезень, створення сервісної компанії для сфери пасажирських перевезень та інші завдання.

Зайшла мова і про соціальні питання, які, за словами Євгена Козака, залишаються одним із пріоритетів Укрзалізниці. Зокрема, Євген Козак розповів про роботу над Галузевою угодою, що повинна уніфікувати соціальні пільги та гарантії для залізничних підприємств та регіональних підрозділів і водночас урахувати побажання та пропозиції конкретних трудових колективів; про зміни в системі мотивації праці (роботу над підвищенням заробітної плати, витрат на відрядження, преміювальних виплат, тощо); актуалізацію системи підготовки кадрів для залізничної галузі, зміни в системі оздоровлення та відпочинку залізничників, тощо.

Затим придніпровці отримали можливість поставити Євгену Козаку свої запитання, на які він охоче відповів. Працівників магістралі хвилювало забезпечення спецодягом, путівками у відомчі оздоровниці, залізничними квитками; питання медобслуговування та добровільного медичного страхування; підвищення кваліфікації кадрів та ін.

Підсумовуючи плідне спілкування, Євген Козак зазначив, що подібні зустрічі було проведено вже у кількох регіональних філіях, і такі діалоги будуть регулярними. «Керівництво ПАТ «Укрзалізниця», - сказав він, - прагне створити дієву комунікацію із залізничниками, щоб вирішувати нагальні проблеми галузі в цілому та кожного трудового колективу зокрема своєчасно й узгоджено».