slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Пряма внутрішня комунікація допомагає нам донести до працівників свою точку зору і почути їхню, - Микола Кужавський 05/12/2017

Менеджмент регіональної філії «Придніпровська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» продовжує запроваджувати пряму внутрішню комунікацію. Відверте спілкування з керівниками структурних підрозділів, трудовими колективами та профспілками допомагає спільними зусиллями вирішувати наболілі проблеми, досягати порозуміння й підтримки тих заходів, які вживаються керівництвом регіональної філії для забезпечення стабільної роботи та якісного оновлення різних напрямків діяльності залізниці.

Віднедавна у регіональній філії було розширено формат апаратних нарад: тепер на них щотижня запрошують керівників структурних підрозділів, зокрема локомотивних, вагонних та моторвагонних депо. Очільники лінійних структур можуть поставити прямі запитання першим керівникам залізниці та служб.

Однак і думка трудових колективів для менеджменту регіональної філії вкрай важлива. Днями директор регіональної філії Микола Кужавський зустрівся з трудовим колективом Мелітопольського локомотивного депо, від якісної роботи якого безпосередньо залежить виконання зобов’язань залізничників перед металургами Маріуполя.

Метою візиту було поспілкуватися з працівниками депо щодо проблем, які потребують невідкладного вирішення: питань матеріально-технічного забезпечення діяльності підрозділу, його стабільної роботи в складних погодних умовах, охорони праці, трудової дисципліни, підвищення рівня професійної майстерності працівників.

Зі свого боку, деповчан хвилювало зношення локомотивів та виробничого обладнання, відсутність запасних частин для якісного проведення ремонтів, недостатня забезпеченість працівників мийними та дезінфікуючими засобами, низький рівень заробітної плати основних робітничих професій, брак у депо кадрів, зокрема молоді, питання організації роботи локомотивних бригад, стан виробничих приміщень.

У ході відкритого діалогу з трудовим колективом та профспілками директор регіональної філії Микола Кужавський поставив присутнім керівникам служб і Мелітопольського локомотивного депо конкретні завдання та строки їх виконання, наголосив на тому, що особисто контролюватиме, як виконуються зобов’язання перед деповчанами.

Підсумовуючи проведену зустріч, Микола Кужавський зазначив:

– Пряма внутрішня комунікація допомагає нам донести до працівників залізниці свою точку зору й почути їхню. Після особистих відвертих розмов про те, що турбує і цікавить кожного трудівника, знімаються «гострі» питання й моменти, у структурних підрозділах з’являється достовірна інформація про те, що відбувається на залізниці, а ми отримуємо розуміння й підтримку своїх рішень та дій.

Це не перший візит Миколи Кужавського до Мелітопольського локомотивного депо. На одному з попередніх очільник залізниці гостро порушив питання використання локомотивними бригадами дизпалива, а також рішучої протидії його розкрадачам та їх посібникам.