slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Дбаємо про ветеранів галузі 30/9/2011

Придніпровська залізниця – одне з найбільших підприємств в Україні та області, яке постійно підтримує і надає допомогу своїм пенсіонерам.

За словами голови Ради ветеранів Придніпровської залізниці Валерія Козловського, жоден з ветеранів залізничної галузі не залишається поза увагою керівництва магістралі, Дорпрофсожу та Ради ветеранів.

«Ветерани-залізничники – це наша опора і досвід. Керівництво Придніпровської залізниці, Дорпрофсож та Рада ветеранів роблять усе, аби наші батьки і діди, які все життя присвятили залізниці, були соціально захищеними, отримували постійну допомогу й підтримку. Наприклад, керівництво Придніпровської залізниці та Дорпрофсож запланували вдвічі збільшити розмір матеріальної допомоги тим пенсіонерам, хто носить звання «Почесний залізничник».

Напередодні свята ми бажаємо ветеранам здоров`я сил і наснаги, добробуту та впевненості у завтрашньому дні, щоб попри складнощі життя у них не було кризи душі й добра, а молодь завжди брала приклад зі старшого покоління, адже без минулого немає майбутнього», - зазначив Валерій Козловський.

Спеціально до Дня людей похилого віку в усіх структурних підрозділах залізниці проходять зустрічі ветеранів з керівництвом і профспілками, організовують благодійні обіди, а лежачим і хворим пенсіонерам продуктові набори привезуть додому. До кінця року у дорожніх пансіонатах оздоровляться 1356 ветерани, з них 260 – у жовтні.

Крім того, залізниця постійно проводить обстеження матеріально-побутових умов проживання пенсіонерів-інвалідів і надає їм потрібну соціально-побутову допомогу.

Дбають і про підтримку здоров`я старшого покоління. Не перший рік практикують проведення диспансеризації інвалідів та самотніх пенсіонерів-залізничників, а з 1 жовтня цього року оформлять медичну страховку усім пенсіонерам, які дадуть на це згоду. Мета такого кроку – покращити медичне обслуговування ветеранів, підтримати їх здоров`я та сили.

Аби колишні працівники магістралі завжди були в курсі останніх подій у світі, Україні, області та залізничній галузі, Придніпровська залізниця організувала для них передплату популярних відомчих видань «Магістраль» та «Придніпровська магістраль».

Для довідки: ДП «Придніпровська залізниця» - одна з найбільших залізниць України, Дорожня рада ветеранів якої має розвинену структуру та складається з 4-х регіональних (у Дніпропетровську, Кривому Розі, Запоріжжі та Криму), а також вузлових і первинних організацій.

На обліку Дорожньої ради ветеранів знаходиться 42 тис 913 чоловік.