slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Керівництво Придніпровської залізниці зустрілося з працівниками Криворізького локомотивного депо, щоб обговорити актуальні для трудівників питання 21/12/2017

Керівний склад регіональної філії «Придніпровська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» провів зустріч із трудовим колективом та профспілками Криворізького локомотивного депо, під час якої було обговорено актуальні для залізничників питання зростання заробітної плати шляхом запровадження нового Положення про оплату праці, поліпшення умов праці, належного забезпечення виробничого процесу.

З працівниками депо спілкувалися директор регіональної філії Микола Кужавський, заступник голови Дорпрофсожу Андрій Лейко, керівники служб локомотивного господарства, організації праці, заробітної плати та структур управління, кадрової та соціальної політики.

Наріжним питанням діалогу запровадження в галузі нової системи оплати праці, покликаної забезпечити зростання заробітної плати залізничників.

Посадовці регіональної філії детально ознайомили деповчан з основними пунктами Положення про оплату праці та етапами його запровадження, закцентували увагу трудового колективу на тому, що на першому етапі, тобто вже в грудні 2017 року, підвищену заробітну плату в регіональній філії отримає 60% персоналу робітничих професій.

Під час зустрічі було зроблено наголос і на тому, що в процесі докорінного реформування галузі менеджмент ПАТ «Укрзалізниця» спільно з профспілками робить кроки до запровадженням сучасного, прозорого, справедливого механізму оплати праці залізничників та їх соціального захисту в умовах змін економічної ситуації в країні. Часом соціальний діалог іде непросто для всіх сторін, утім, немає таких питань, які б не можна було вирішити і які б вирішувалися за столом переговорів.

У свою чергу, працівники депо порушили актуальні для виробничого підрозділу питання – гостру потребу в оновленні тягового рухомого складу, нестачі запчастин та матеріалів для ремонту локомотивів, охорони праці, тощо.

Микола Кужавський та керівники служб відповіли на численні запитання рядових трудівників та представників профспілок, у тому числі й альтернативних. Причетні до вирішення цих проблем служби отримали завдання скласти програму дій з ліквідації «вузьких» місць, про які говорили деповчани.