slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

У м.Синельникове здали в експлуатацію 44-квартирний житловий будинок для залізничників 28/12/2017

28 грудня 2017 року в.о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов під час робочої поїздки до міста Синельникове (Дніпропетровська область) узяв участь у здачі в експлуатацію першої черги 100-квартирного житлового комплексу по вул. Чехова, 4.

Учасниками урочистого заходу також були директор регіональної філії «Придніпровська залізниця» Микола Кужавський, член правління ПАТ «Укрзалізниця» Желько Марчек, міський голова Синельникового Дмитро Зражевський, будівельники, які всього за два місяці підготували будинок до здачі в експлуатацію, а також родини синельниківських залізничників.

У новобуді загалом 44 квартири – 13 однокімнатних, 27 двокімнатних та 4 трикімнатні. Невдовзі тут оселяться працівники місцевого локомотивного та пасажирського вагонного депо і дистанції колії. Нові квартири також заселять пенсіонери-залізничники, що стояли у загальній черзі, і пільговики – багатодітні родини та сім’ї учасників АТО.

Майбутні новосели отримали з рук Євгена Кравцова символічні ордери, а також ключ від будинку, господарями якого відтепер будуть.

Як зазначив директор регіональної філії «Придніпровська залізниця» Микола Кужавський, завершення будівництва першої черги синельниківського житлового комплексу стало можливим завдяки реалізації галузевої житлової програми та особистій позиції в.о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євгена Кравцова, який рішуче налаштований на покращення житлових умов працівників залізничного транспорту.

«Вперше за багато років ми розпочинаємо реалізацію житлової програми для наших працівників, – наголосив у своєму вітальному слові до новоселів Євген Кравцов. – Залізничники мають бути впевнені у завтрашньому дні та знати, що компанія про них піклується. Для мене було важливо розпочати практичну реалізацію цієї програми вже у цьому році, і працівникам регіональної філії «Придніпровська залізниця» вдалося в короткі терміни виконати завдання та збудувати першу чергу цього житлового комплексу. Це гарний подарунок сім’ям залізничників до Нового року».

Євген Кравцов зазначив, що забезпечення працівників житлом та гідна оплата праці, систему якої наразі осучаснює менеджмент компанії, дозволять зберегти кваліфіковані кадри на залізничному транспорті та надалі розвивати його.

Очільник галузі поставив завдання регіональній філії в 2018 році завершити роботи з будівництва ще двох черг житлового комплексу в м. Синельникове загалом на 56 квартир. Це має практично повністю зняти проблему забезпечення житлом синельниківських залізничників.

Міський голова м. Синельникового Дмитро Зражевський тепло подякував керівництву ПАТ «Укрзалізниця» та його регіональної філії за новобуд і висловив сподівання, що наступного року місто залізничників знову урочисто святкуватиме новосілля.

У новому році, за словами Євгена Кравцова, Укрзалізниця запланувала подвоїти суму коштів, виділених на будівництво житла в 2017 році, коли на ці цілі було передбачено понад 100 млн грн.