slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Придніпровська залізниця працює у звичному режимі, триває очищення інфраструктури від снігу 23/01/2018

У зв’язку з рясними снігопадами, які пройшли на всій території Придніпровської залізниці, у ніч на 23 січня проводилися роботи з очищення від снігу станцій та вокзалів, залізничних переїздів та колій поза ними.

У снігоборотьбі були задіяні сили й засоби першої та другої черги. Зокрема, з 20:00 попередньої доби до 08:00 поточної на очищенні від снігу працювали 1505 залізничників та 4 одиниці снігоочисної техніки (на станціях Запоріжжя-1,2, Дніпро та Нижньодніпровськ-Вузол).

Було звільнено від снігу понад 25 км колій та 3 122 стрілочні переводи у Дніпропетровському та Запорізькому регіонах.

Рух пасажирських поїздів увесь цей час здійснювався за графіком. Завдяки зусиллям диспетчерського апарату магістралі та поїзних бригад навіть ті пасажирські поїзди, які зайшли на Придніпровську залізницю із запізненням, до кінцевих пунктів призначення прибули за розкладом.

Наразі вокзали та станції Придніпровської залізниці працюють у звичному режимі. Для повного звільнення колій від снігу прийняте рішення задіяти на вузлових станціях та прилеглих до них коліях загалом 14 одиниць снігоочисної техніки. Прибирання снігу йде на всіх залізничних об’єктах. Затим розпочнеться його вивезення, для чого напоготові відповідна техніка та інвентар.