slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

На минулому тижні на Придніпровській залізниці запобігли 10 розкраданням майна та вантажів 05/02/2018

За період з 29 січня по 4 лютого 2018 року на Придніпровській магістралі було попереджено 10 крадіжок вантажів та майна, при цьому затримано 13 зловмисників.

Так, 30 січня на станції Передатна працівники воєнізованої охорони залізниці затримали двох чоловіків, які розукомплектовували порожній вантажний вагон. А наступного дня на станції Діївка ВОХОРівці зупинили розкрадача вугілля, яке попередньо скинули з вагона вантажного поїзда. В обох випадках злодіїв передали до рук поліції.

Третього лютого під час оперативно-профілактичних заходів по станції Запоріжжя-Ліве стрільці затримали двох «чорних лісорубів», які пиляли дерева в смузі відведення залізниці. У влаштовану ВОХОРівцями засідку потрапили ще двоє спільників браконьєрів, які автомобілем приїхали по розпиляну на дрова деревину. Четвірку зловмисників передали до правоохоронних органів.

Щоб присікти цю злочинну спробу, працівникам воєнізованої охорони довелося застосовувати вогнепальну зброю. Як і наступного дня - на перегоні Верховцеве – Верхньодніпровськ, де злодій зазіхав на брухт, який перевозила залізниця.

Окрім цього, за порушення правил, встановлених на залізничному транспорті України, зокрема ходіння коліями у невизначених місцях, упродовж минулого тижня ВОХОР затримала 30 осіб. Усіх порушників оштрафовано.