slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Новий рекорд маріупольського напрямку - 23 вантажні поїзди! 09/02/2018

Уперше з моменту переходу на альтернативний маршрут залізничного сполучення з Маріуполем регіональна філія «Придніпровська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» передала на Донецьку магістраль 23 вантажні поїзди. Наразі придніпровські залізничники готуються до подальшого збільшення пропускної спроможності маріупольського напрямку.

Новий рекорд був установлений 7 лютого. Йому передувала планомірна підготовча робота. Так, у січні регіональна філія щодоби передавала на Донецьку магістраль через стикову станцію Комиш-Зоря в середньому по 21 вантажному поїзду, а в окремі дати – і по 22. При тому, що на початок кожної звітної доби середньодобова наявність поїздів призначенням на станції Маріупольського залізничного вузла становила 17 составів.

Робота на випереджальний результат стала можливою завдяки нарощенню до 15-16 одиниць експлуатаційного парку локомотивів та оптимізації перевізної роботи на ділянці Пологи – Комиш-Зоря – Волноваха.

Наразі придніпровці готуються до наступного етапу робіт з розвитку інфраструктури ділянки Пологи – Комиш-Зоря. Їх початок запланований на квітень, однак, якщо дозволить погода, вони стартують у березні. Залізничники вкладуть ще дві додаткові колії на станції Комиш-Зоря та побудують роз’їзд на 327-му кілометрі перегону Магедове – Комиш-Зоря.

«Уже в першій половині 2018 року на маріупольському напрямку має курсувати 24 поїзди за добу – таке завдання поставив перед нами Уряд України, правління ПАТ «Укрзалізниця» та особисто в.о. голови Євген Кравцов, – говорить директор регіональної філії «Придніпровська залізниця» Микола Кужавський. – Немає жодних сумнівів в тому, що ми з ним упораємось».