slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Придніпровська залізниця: нехтування правилами безпеки під час перетину залізничних колій призводить до важких, а часом непоправних наслідків 25/06/2018

З п’ять місяців 2018 року на залізничних переїздах та коліях Придніпровської магістралі було зафіксовано три дорожньо-транспортні пригоди за участі автотранспорту. У результаті травми різного ступеня важкості отримали троє людей.

У травні сталася одна ДТП на залізничному переїзді. Нагадаємо, що на перегоні Дубки – Апостолове легковик «Suzuki SX4» намагався перетнути колії перед приміським пасажирським поїздом. Попри застосування екстреного гальмування, уникнути зіткнення локомотива й автівки не вдалося. Травмувалася жінка – пасажир іномарки.

Якщо порівнювати з аналогічними показниками січня-травня 2017 року, то слід відмітити позитивну тенденцію до двократного скорочення кількості автотранспортних інцидентів: торік на переїздах та коліях залізниці за аналогічний період сталося 6 дорожньо-транспортних пригод. При цьому двоє людей загинули, одну було травмовано.

Винуватцями всіх ДТП і минулого, і цього року є водії автотранспортних засобів: керманичі грубо порушили правила безпеки під час перетину залізничних колій.

Придніпровські залізничники звертаються до учасників дорожнього руху: не нехтуйте правилами безпеки, бережіть себе! Тільки так можна уникнути важких, а часом непоправних наслідків – травмування, втрати здоров’я чи життя.