slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Придніпровські залізничники показали високопосадовцям Міноборони волонтерський пункт на центральному вокзалі Дніпра 21/08/2018

Заступник Міністра оборони України генерал-майор Олег Шевчук та радник Президента України, помічник Міністра оборони України Юрій Бірюков дали високу оцінку тому внеску, який регіональна філія «Придніпровська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» робить у підвищення обороноздатності країни та розвиток волонтерського руху в Україні.

Під час робочого візиту до м. Дніпра посадовці Міноборони спільно з радником голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Тетяною Губою оглянули розміщений на центральному залізничному вокзалі міста волонтерський куточок для бійців АТО.

Високих гостей зустрічали головний інженер – перший заступник директора регіональної філії «Придніпровська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» Сергій Гавриленко, начальник Дніпровської дирекції залізничних перевезень Анатолій Борецький та начальник вокзалу Ніна Виклюк.

Залізничники поінформували представників Міноборони про тісну співпрацю зі Збройними силами України щодо військових перевезень, допомогу в транспортуванні поранених та організації відпочинку для бійців АТО, які їдуть транзитом через м. Дніпро та м. Запоріжжя.

Так, за сприяння керівництва Придніпровської залізниці у 2015 році був відкритий волонтерський куточок на центральному вокзалі м. Дніпро. Він став одним із перших та кращих в Україні місць відпочинку для бійців АТО, яке облаштували безпосередньо на території залізничного вокзалу.

Невдовзі біля залізничного вокзалу Запоріжжя за сприяння голови Запорізької обласної державної адміністрації Костянтина Бриля залізничники й волонтери облаштували двоповерховий волонтерський центр «Солдатський привал» - єдиний в Україні окремий центр відпочинку для бійців АТО. Дружина Президента України Марина Порошенко, яка відвідала цей волонтерський центр, дала високу оцінку спільній роботі його фундаторів.

Кількість військовослужбовців, що скористалися обома волонтерськими пунктами, на цей час складає тисячі осіб.

Насамкінець високі гості тепло поспілкувалися з волонтерами та відвідувачами волонтерського куточка на залізничному вокзалі Дніпра – бійцями АТО, а також охоче оглянули найбільшу в Україні колекцію шевронів ЗСУ та інших формувань, які беруть участь в антитерористичній операції. Ці військові знаки на вокзальному пункті відпочинку залишають бійці, вдячні залізничникам та волонтерам за гостинність та турботу.