slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Керівництво Придніпровської залізниці привітало першокурсників профільних навчальних закладів 06/09/2018

Напередодні початку нового навчального року та у День знань керівники Придніпровської залізниці стали гостями навчальних закладів, які готують фахівців для залізничної галузі та регіональної філії безпосередньо.

Уперше за останні роки привітати першокурсників профільних вишів, коледжів та ліцеїв приїхали особисто керівники залізниці, дирекцій залізничних перевезень, галузевих служб і структурних підрозділів локомотивного господарства. Було охоплено всі навчальні заклади залізничного спрямування, які діють у Дніпровському та Запорізькому регіонах – Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту ім. академіка В. Лазаряна, Дніпровський коледж залізничного транспорту та залізничної інфраструктури, Дніпровський залізничний ліцей, Запорізький професійний ліцей залізничного транспорту, Криворізький професійний транспортно-металургійний ліцей та Мелітопольський багатопрофільний центр професійно-технічної освіти.

Високих гостей також приймав Український державний університет залізничного транспорту (м. Харків), куди завітав директор регіональної філії «Придніпровська залізниця» Микола Кужавський.

Вітаючи першокурсників, посадовці регіональної філії побажали їм успішного навчання, міцних знань, незабутнього студентського життя та запевнили, що Придніпровська залізниця готова прийняти їх до своїх лав висококваліфікованими колійниками, вагонниками, диспетчерами, організаторами руху, якими вони повинні стати за роки навчання.

Пильна увага до майбутнього покоління залізничників є складовою корпоративної кадрової політики, спрямованої на формування кваліфікованого, високопродуктивного та згуртованого колективу, здатного успішно втілювати в життя стратегію розвитку ПАТ «Укрзалізниця», оперативно та гнучко реагувати на вимоги ринку, національної та європейської економіки.