slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Дивовижний Дніпро: управлінці Придніпровської залізниці створили фотооду рідному місту 27/09/2018

До дня міста об’єднана первинна профспілка служб Придніпровської залізниці провела серед своїх членів фотоконкурс «Дивовижний Дніпро». Управлінцям-любителям фотомистецтва були запропоновані три тематичні напрями: Дніпро й дніпряни, міський пейзаж, місто та Придніпровська залізниця, які відповідали номінаціям фотоконкурсу.

На творчу ініціативу профспілки відгукнувся 31 фотомитець-залізничник. Загалом було представлено 58 робіт, які зобразили Дніпро в усій його красі –золотавому осінньому вбранні, серед літнього строкатості та в чорно-білій зимовій гаммі; містом, де успішно трудяться, кохають, мріють, ростять дітей, творять.

Фотороботи впродовж тижня були виставлені на загальний огляд на другому поверсі управління Придніпровської залізниці. Кожен охочий міг залишити свій відгук про світлини, що припали йому до душі. Ці симпатії та думка журі, до складу якого ввійшли представники об’єднаної профспілки служб та первинних профспілкових організацій управління, і визначили переможців фотоконкурсу.

Найбільше схвальних відгуків зібрало фото працівниці служби статистики Ірини Сарани «Відображення». На другій сходинці – світлина представниці фінансово-економічної служби Віри Гаркуші «Зима в листопаді», третя – за двома фото: «Маленький дніпрянин» Аліни Щеглової зі служби електропостачання та «Веселка» Ірини Бідашко зі служби кадрової та соціальної політики.

Організатори фотоконкурсу заохотили грошовими винагородами не тільки його переможців, але й усіх учасників, адже кожна зі світлин була високо оцінена відвідувачами імпровізованої виставки.

Нагадаємо, що об’єднана первинна профспілка служб Придніпровської залізниці регулярно організовує заходи, покликані продемонструвати творчі здібності її членів. Ці заходи викликають живий інтерес як в учасників, так і колег-«вболівальників», піднімають настрій, націлюють на позитивне сприйняття життя та довколишнього світу.