slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Придніпровська залізниця готує колійне господарство до роботи взимку 31/10/2018

У регіональній філії «Придніпровська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» підготували до робіт з очищення від снігу 53 одиниці техніки, зокрема, 33 снігоприбиральні машини СМ-2 та СДПМ та 20 одиниць тракторної техніки.

Окрім цього, готуючись до осінньо-зимового сезону, придніпровські колійники виконали низку ремонтно-колійних робіт. Зокрема, провели реконструкцію 27,6 км колії, капітальним ремонтом оновили 25 км колії, середнім та комплексно-оздоровчим – по 60 км відповідно.

До роботи в несприятливих умовах осінньо-зимової пори також підготовлено під’їзні колії й виробничі будівлі, необхідний інвентар та матеріали.

Проведені інструктажі з першозимниками, тобто працівниками, які вперше виконуватимуть роботи в умовах зимової негоди, в тому числі й на відкритому повітрі.

Виконано ревізію санітарно-побутових приміщень, де персонал за потреби матиме змогу зігрітися чи висушити одяг; а також роздягалень, душових, кімнат приймання їжі та відпочинку. Вжито заходи до забезпечення залізничників теплим спецодягом та спецвзуттям.