slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Влада Генічеського району вдячна придніпровським залізничникам за розвиток курортного регіону 14/11/2018

Голова Генічеської районної державної адміністрації Олександр Воробйов висловив подяку керівництву регіональної філії «Придніпровська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» та особисто директору Миколі Кужавському за вагомий внесок у розвиток регіону, який є однією з основних курортних територій України.

Зокрема, днями на маршрут Дніпро – Генічеськ вийшов модернізований придніпровськими залізничниками приміський електропоїзд, який забезпечуватиме на генічеському напрямку більш комфортні перевезення пасажирів та сучасний рівень сервісу. А незадовго до того на прохання районної влади залізничники облаштували зупиночну платформу для приміських поїздів на перегоні Салькове – Сиваш.

За словами Олександра Воробйова, сьогодні залізничне сполучення з’єднує Генічеськ з усіма великими містами України. Поїзди дозволяють місцевим мешканцям підтримувати зв’язки з рідними та близькими поза межами своїх населених пунктів, працювати й вчитися в Мелітополі, Запоріжжі, Дніпрі та інших містах.

«Люди повинні знати, що і чиєю працею в районі поліпшується», – зазначив Олександр Воробйов. Він підкреслив, що районна держадміністрація давно й плідно співпрацює з Придніпровською залізницею, а результати цієї співпраці поліпшують добробут людей.

Нагадаємо, що в 2016 році Придніпровська залізниця побудувала на станції Генічеськ низьку пасажирську платформу для прийому швидкісних регіональних поїздів, яку обладнали пандусом для інвалідних візків. Було також виконано ремонт вокзального фасаду, залу очікування для пасажирів, модернізовано освітлювальні прилади на станційних платформах, а на перегоні Новоолексіївка – Генічеськ капітально відремонтували майже 5,5 км колії.