slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

У рамках Тижня безпеки дорожнього руху на Придніпровській залізниці проведуть низку профілактичних заходів 14/11/2018

Дванадцятого листопада на Придніпровській залізниці стартував Тиждень безпеки дорожнього руху, який проводиться у рамках Десятиліття дій з безпеки дорожнього руху 2011 – 2020 років, проголошеного Резолюцією Генеральної Асамблеї Організації Об’єднаних Націй.

Мета цього заходу – привернути увагу до проблем травматизму та смертності на дорогах, а також вжити профілактичні заходи, спрямовані на забезпечення безпеки руху на автомобільних шляхах України, в тому числі й заходи забезпечення безпеки руху під час перетину залізничних переїздів, зниження аварійності в їх межах.

Протягом тижня придніпровські залізничники посилену увагу приділятимуть покращенню безпеки руху через залізничні переїзди, зокрема, за потреби відновлять на переїздах дорожні знаки та розмітку, усунуть тут недоліки, виявлені під час комісійних обстежень, підвищать видимість на переїздах, тощо.

Окрім цього, серед водіїв автотранспорту та пішоходів буде розповсюджено інформаційні матеріали про причини ДТП на коліях і поза ними та агітаційну наочність про необхідність дотримання правил дорожнього руху під час перетину залізничних переїздів і переходів.

Профілактичні заходи пройдуть і в структурних підрозділах залізниці – збори трудових колективів, позапланові інструктажі та заняття з водіями, у тому числі й щодо надання домедичної допомоги постраждалим унаслідок ДТП.

Перевірятимуть також проходження водіями передрейсового огляду та огляду по закінченні робочого дня, підготовку відомчого автотранспортного парку до роботи в осінньо-зимовий період та ін.