slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Пильність придніпровських залізничників допомогла затримати розкрадачів та уникнути аварійно небезпечної ситуації 09/04/2019

Наприкінці березня працівники Придніпровської залізниці самотужки затримали і передали правоохоронцям злодіїв, які в районі станції ім. Анатолія Алімова (м. Запоріжжя) зняли близько ста елементів верхньої будови колії.

Трьох чоловіків із важкою сумкою в руках, які йшли коліями у напрямку станції Порт – Велике Запоріжжя, помітив бригадир (звільнений) з поточного утримання й ремонту колій та штучних споруд Хортицької дистанції колії Михайло Жук. Колійник відразу ж зателефонував на пост ЕЦ, повз який мали пройти незнайомці, а також колезі - монтеру колії Сергію Нікітенку, що неподалік здійснював обхід.

Назустріч трійці вийшов електромеханік Запорізької дистанції сигналізації та зв'язку Богдан Лисенко. Він звернувся до чоловіків з вимогою показати вміст сумки, але розкрадачі кинулися навтьоки. Залізничник затримав одного із зловмисників, а з іншими впоралися підоспілі колеги.

У сумці виявилося близько ста деталей верхньої будови колії - підкладки, клема й клемні болти, шайби різного виду та ізовтулки. Затриманих злодіїв передали до рук правоохоронців.

Керівництво регіональної філії «Придніпровська залізниця» АТ «Укрзалізниця» прийняло рішення заохотити працівників, чия пильність та рішучі дії сприяли затримці розкрадачів залізничного майна, а головне – допомогла уникнути аварійно небезпечної ситуації на залізничному транспорті.