slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

На Придніпровській залізниці облаштували ще один будинок відпочинку локомотивних бригад 14/06/2019

Відтепер сучасний комфортний будинок відпочинку локомотивних (поїзних) бригад є й у Запорізькому моторвагонному депо. Це втілення в життя однієї з численних ініціатив керівництва регіональної філії «Придніпровська залізниця» АТ «Укрзалізниця» щодо створення належних умов праці та відпочинку працівникам, задіяним у перевезеннях пасажирів і вантажів.

«Турбота про людей для нас не гасло, – говорить директор регіональної філії «Придніпровська залізниця» Микола Кужавський. – Ми відвідали всі депо локомотивного господарства та служби приміських пасажирських перевезень. На власні очі побачили, де і як відпочивають бригади між рейсами. Конструктивно поспілкувалися із залізничниками та представниками профспілок: дали висловитися кожному, у кого є ідеї чи пропозиції. У результаті – ініціювали та послідовно втілюємо в життя безпрецедентні для залізничної галузі заходи до поліпшення умов праці й відпочинку локомотивних та поїзних бригад».

Один із таких заходів – створення будинку відпочинку локомотивних і поїзних бригад у Запорізькому моторвагонному депо. Завдяки зусиллям придніпровських залізничників і фахівців Запорізького територіального управління філії «Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд» АТ «Укрзалізниця» стара адміністративна будівля отримала друге життя. Тут повністю оновлено електромережу, системи водопостачання, водовідведення та опалення; відремонтовано покрівлю, замінено вікна й двері, утеплено фасад, виконано внутрішній ремонт приміщень.

У новоствореному будинку відпочинку шість кімнат на дев’ятнадцять місць, є санітарно-побутові приміщення – туалети, душові, затишна й функціональна кухня, а також кімната психологічного розвантаження і приміщення для персоналу. Усі кімнати сучасно вмебльовані та забезпечені побутовою технікою. А на прибудинковій території облаштований майданчик для автомобілів та альтанка для відпочинку на свіжому повітрі, висаджені кущі та квіти.

«Мешканцями» нового будинку відпочинку будуть переважно локомотивні та поїзні бригади Запорізького й Нікопольського моторвагонних депо.

За словами директора регіональної філії Миколи Кужавського, до кінця року також поліпшаться умови відпочинку локомотивних бригад Криворізького локомотивного депо. У цьому структурному підрозділі відремонтують санітарно-побутовий корпус, де весь поверх відведуть під кімнати відпочинку, завдяки чому їх кількість зросте з 9 до 19. Заплановано оновити й будівлю бригадного будинку та кімнати відпочинку оборотного локомотивного депо в Бердянську, кімнати відпочинку бригад в оборотному локомотивному депо Новомосковськ, санітарно-побутові корпуси в Мелітопольському та Дніпровському локомотивних депо та оборотному локомотивному депо П’ятихатки.