slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

На Придніпровській залізниці молодим залізничникам презентували новий корпоративний проект 21/08/2019

В управлінні Придніпровської залізниці відбулася зустріч представників залізничних підприємств регіону із заступником директора з управління персоналом та соціальної політики – начальником Управління соціальної політики АТ «Укрзалізниця» Ольгою Безпалько. Метою заходу була презентація нового корпоративного проекту – Директорату молоді та залучення до участі в ньому молодих залізничників, які становлять третину працівників галузі.

«Потреби молоді краще за всіх знає саме молодь, – зазначила Ольга Безпалько. – Тому ми шукаємо молодих професійних лідерів, готових активно працювати над питаннями соціального захисту молодих залізничників, молодіжною кадровою політикою Товариства, ініціювати й втілювати в життя нові ідеї та проекти».

Під час зустрічі спікер розповіла про структуру Директорату молоді й ті завдання, які вирішуватиме його команда; компетенції лідерів та переваги, які дасть молодим фахівцям участь у роботі Директорату; детально зупинилася на тому, як стати учасником відбору, і його критеріях; а також відповіла на запитання із залу.

За словами Ольги Безпалько, залучення молоді до управлінської команди АТ «Укрзалізниця», створення умов для самореалізації та кар’єрного зростання молодих залізничників дозволить підвищити лояльність молодих працівників, а отже, зміцнить упевненість в успішному майбутньому залізничної галузі.

Проведена на Придніпровській магістралі зустріч з молодими залізничниками – перша з низки, що невдовзі пройдуть у регіональних філіях. Їх результатом стане створення команди активних молодих працівників Товариства, яка долучиться до управління змінами в АТ «Укрзалізниця», працюватиме над сталим розвитком національного перевізника.