slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Родини залізничників із Синельникового отримали ордери та ключі від нових квартир 18/02/2020

Сьогодні, 18 лютого, 53 родини синельниківських залізничників отримали ордери та ключі від квартир у двох новобудовах, зведених регіональною філією «Придніпровська залізниця» в рамках житлової програми АТ «Укрзалізниця».

Церемонія пройшла в Синельниківській міській раді. Новоселів тепло привітали міський голова Дмитро Зражевський та представники Придніпровської залізниці – заступник директора регіональної філії з управління персоналом та соціальної політики Ірина Литвинова і начальник служби кадрової та соціальної політики Олена Савченко.

Дмитро Зражевський подякував керівництву АТ «Укрзалізниця» та Придніпровської магістралі за неослабну увагу до міста залізничників і побажав новоселам щасливого життя на новому місці. «Ми вдячні, що попри нелегкі для себе часи АТ «Укрзалізниця» продовжує будівництво житла для своїх працівників, неухильно виконує взяті зобов’язання, – підкреслив міський голова. – Раді, що житловий комплекс, другу чергу якого ми наразі заселяємо, зведено саме в Синельниковому, де значна частина містян працює на залізничних підприємствах. І готові до подальшої співпраці».

Начальник служби кадрової та соціальної політики регіональної філії «Придніпровська залізниця» Олена Савченко зазначила, що будівельники зводили новобудови «з великою любов’ю до майбутніх жильців і максимальними вигодами – вселяйся та живи. Тож нехай у нових оселях панують мир і любов, злагода і творчий неспокій», – побажала вона колегам- новоселам, підкресливши, що програма будівництва для залізничників продовжує діяти, а отже, новосіллям у родинах залізничників бути й надалі.

Присутні на церемонії жильці висловили щиру вдячність керівництву товариства, регіональної філії та міста «за щастя мати власне комфортне житло» і відразу ж поспішили оглянути свої нові оселі.

Квартири у двох житлових секціях по вул. Чехова, 4 а та 4б отримали працівники Синельниківського локомотивного та пасажирського вагонного депо, дистанції колії, пенсіонери-залізничники, які стояли у загальній черзі, а також пільговики – багатодітні родини та родини учасників АТО.

Нагадаємо, що першу чергу 100-квартирного житлового комплексу на вул. Чехова було заселено в 2018 році. Комплекс побудований відповідно до галузевої програми будівництва житла для залізничників, ухваленої керівництвом АТ «Укрзалізниця».