slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

У першому півріччі на Придніпровській залізниці оздоровили понад 139 км колії та 130 стрілочних переводів 28/07/2020

У січні-червні 2020 року в регіональній філії «Придніпровська залізниця» АТ «Укрзалізниця» відремонтували понад 139 км колії та 130 стрілочних переводів на основних напрямках руху пасажирських і вантажних поїздів.

За півроку в межах магістралі було проведено реконструкцію 15 стрілочних переводів та підходів до них. Колійники піддали середньому ремонту ще 115 стрілочних переводів, а також 139,3 км колії.

Основні ремонтно-колійні роботи у цей період були зосереджені на напрямках Запоріжжя ІІ – Комиш-Зоря, Федорівка – Комиш-Зоря, Кривий Ріг – Тимкове, Дніпро-Головний – Синельникове – Запоріжжя І. Зокрема, у червні колійники успішно спрацювали на маріупольському напрямку, де провели ремонт металевого мосту на 292 км перегону Пологи – Гусарка, середнім ремонтом оновили 4 стрілочні переводи та майже 11 км колії.

У ремонтних роботах були задіяні фахівці й техніка філій «Центр з будівництва та ремонту колії» та «Центр з будівництва та ремонту інженерних споруд» АТ «Укрзалізниця», а також регіональної філії «Придніпровська залізниця».