slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Улітку пожежні поїзди Придніпровської залізниці здійснили 11 навчальних виїздів 20/08/2020

Пожежні поїзди регіональної філії «Придніпровська залізниця» АТ «Укрзалізниця» регулярно беруть участь у спільних з ДСНС України тренуваннях, мета яких – підвищити готовність до дій у разі виникнення пожежі в рухомому складі та на залізничних об’єктах.

У літній період залізничні вогнеборці 11 разів виїжджали на планові пожежно-тактичні навчання, які проводилися спільно з пожежно-рятувальними підрозділами ДСНС України в Дніпропетровській та Запорізькій областях.

Під час тренувальних виїздів було відпрацьовано практичні навички гасіння умовної пожежі в рухомому складі та на об’єктах залізничної інфраструктури, взаємодію з підрозділами ДСНС України у разі виникнення надзвичайних ситуацій природного чи техногенного характеру.

Дії особового складу пожежних поїздів регіональної філії отримали позитивну оцінку.

Нагадаємо, що на цей час у регіональній філії на цілодобовому бойовому чергуванні знаходиться 6 пожежних поїздів, які дислокуються на великих вузлових станціях Нижньодніпровськ-Вузол, Синельникове-1, Запоріжжя-Ліве, Мелітополь, П’ятихатки та Кривий Ріг-Головний.

Щоб посилити боєготовність пожежних поїздів на час літнього пожежонебезпечного періоду, до складу кожного з них ввели додаткову цистерну ємністю 60 кубометрів, забезпечили необхідним запасом бензину та піноутворювача.