slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

На Придніпровській магістралі виконали перший етап ремонтних робіт на залізничній частині Амурського мосту, що в м. Дніпро 25/03/2021

У регіональній філії «Придніпровська залізниця» АТ «Укрзалізниця» оновили мостове полотно на одному з прогонів залізничної частини Амурського мосту через річку Дніпро.

Під час п’ятиденного «вікна» залізничники вклали 82 погонні метри безбаластного мостового полотна замість 246 зношених дерев’яних брусів у межах мостового прогону №15.

Заміна дозволить зменшити експлуатаційні витрати на утримання залізничного мосту (дерев’яні бруси є вкрай дефіцитним матеріалом і потребують оновлення кожні 6-8 років) і подовжить строк експлуатації мостової споруди. Виконані роботи також підвищать безпеку руху на напрямі Покровськ – П’ятихатки, де курсують швидкісні поїзди «Інтерсіті+».

У ремонтних роботах були задіяні персонал і техніка АТ «Укрзалізниця», зокрема, фахівці Дніпровського мостобудівельного поїзда філії «Центр з будівництва та ремонту інженерних споруд», колійних машин Придніпровської дирекції філії «Центр з будівництва та ремонту колії» та Дніпровської дистанції колії регіональної філії «Придніпровська залізниця».

Загалом на залізничній частині Амурського мосту необхідно укласти плити безбаластного мостового полотна в межах 12 прогонів. Весь обсяг капітальних робіт заплановано виконати впродовж 2021-2023 років.

У разі використання цієї інформації посилання на сайт Придніпровської залізниці www.dp.uz.gov.ua обов’язкове.