slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

За три місяці на Придніпровській залізниці запобігли більш як 200 спробам крадіжок майна та вантажів 02/04/2021

У першому кварталі 2021 року воєнізована охорона регіональної філії «Придніпровська залізниця» АТ «Укрзалізниця» попередила 222 крадіжки вантажів, елементів інфраструктури та рухомого складу вартістю майже 1 млн 459 тис. грн, затримала 199 зловмисників.

Першочергова увага оперативних груп та команд швидкого реагування ВОХОР була зосереджена на найбільш криміногенних місцях залізниці, серед яких ділянки П’ятихатки-Стикова – Ерастівка – Верхівцеве, Запоріжжя-Ліве – Вільнянськ, станції Синельникове-1, Таврійськ і Чаплине.

Щоб запобігти розкраданням, а отже, і втратам вантажів та майна, працівники воєнізованої охорони регіональної філії намагалися оперативно реагувати на несанкціоновані втручання сторонніх осіб у роботу залізничного транспорту, супроводжували вантажі, на які найчастіше полюють злодії, патрулювали найбільш криміногенні ділянки та станції, виставляли пікети, за потреби влаштовували засідки.

За три місяці спільно з правоохоронцями було проведено 44 перевірки пунктів приймання брухту в районах, прилеглих до залізничної інфраструктури. На трьох оперативники виявили деталі верхньої будови колії, засобів сигналізації, централізації та блокування (СЦБ). Діяльність цих пунктів було припинено.

Окрім того, в першому кварталі 2021 року ВОХОРівці затримали й оштрафували 305 осіб за ходіння коліями в невизначених місцях, що є порушенням правил безпеки на залізничному транспорті.

У разі використання цієї інформації посилання на сайт Придніпровської залізниці www.dp.uz.gov.ua обов’язкове.