slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Придніпровські залізничники долучилися до заходів Дня охорони праці 28/04/2021

Працівники регіональної філії «Придніпровська залізниця» АТ «Укрзалізниця» взяли участь у Всесвітньому та Всеукраїнському дні охорони праці. Щороку його відзначають 28 квітня.

З огляду на безпрецедентні виклики та численні наслідки пандемії COVID-19, у 2021 році цей захід присвячено стратегіям зміцнення національних систем безпеки та здоров’я на роботі, спрямованим на посилення життєстійкості та протидії нинішнім і майбутнім кризам з урахуванням винесених уроків і набутого досвіду в сфері праці. Він проходить під гаслом «Передбачати, готуватися та реагувати на кризу – інвестуймо зараз у стійкі системи безпеки та здоров’я на роботі».

З нагоди Дня охорони праці в регіональній філії відбулися зустрічі трудових колективів з представниками профспілок та ветеранами праці, тематичні бесіди й лекції. Пріоритетною була тема запобігання поширенню COVID-19 на робочих місцях, забезпечення залізничників засобами гігієни, індивідуального та колективного захисту, запровадженню дистанційних форм праці тощо. Принагідно було проведено цільові перевірки забезпечення залізничних підприємств захисними та дезінфікувальними засобами.

У куточках охорони праці та промислової безпеки розміщено актуальну інформацію з питань безпеки праці та інформаційні плакати.

В окремих підрозділах за підтримки профспілок пройшли конкурси на кращий цех, зміну або бригаду; організовано виставки зразків спецодягу, засобів індивідуального захисту та інструменту.

Придніпровські залізничники також ушанували пам’ять загиблих на виробництві колег, по можливості відвідали і надали матеріальну допомогу їхнім родинам та інвалідам праці.

Усі заходи проводилися з дотриманням протиепідеміологічних вимог та карантинних обмежень.

У разі використання цієї інформації посилання на сайт Придніпровської залізниці www.dp.uz.gov.ua обов’язкове.