slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

На Придніпровській залізниці стрільці ВОХОР затримали злочинну групу, яка задля брухту розобладнувала вагони 20/05/2021

Воєнізована охорона регіональної філії «Придніпровська залізниця» АТ «Укрзалізниця» спільно з правоохоронцями затримала групу розкрадачів за розукомплектування рухомого складу на станції Запоріжжя-Вантажне.

Двоє чоловіків (1975 та 1983 року народження) і 50-річна жінка потрапили в поле зору ВОХОРівців та працівників Національної поліції під час спільного відпрацювання станції Запоріжжя-Вантажне. Рейд проводився з метою попередження розкрадань вантажів та залізничного майна.

Злочинна трійця щойно завантажила до легковика деталі, зняті з вагонів-транспортерів. Ці вагони знаходяться на одній зі станційних колій.

Неподалік у лісосмузі був виявлений «вантаж», підготовлений для наступного рейсу, – важелі, гальмівні циліндри й тяги, кріплення гальмівних тяг. Їх також було знято з вантажних вагонів.

Оперативна група передала затриманих разом з автомобілем до місцевого відділу поліції.

Нагадаємо, що за чотири місяці 2021 року стрільці ВОХОР регіональної філії «Придніпровська залізниця» АТ «Укрзалізниця» запобігли 291 крадіжці вантажів, елементів інфраструктури та рухомого складу на суму майже 1,9 млн грн, за протизаконні дії затримали 262 зловмисників.

У разі використання цієї інформації посилання на сайт Придніпровської залізниці www.dp.uz.gov.ua обов’язкове.