slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

На Придніпровській залізниці підбили підсумки конкурсу «Залізнична вишиванка» 03/06/2021

У регіональній філії «Придніпровська залізниця» АТ «Укрзалізниця» визначилися з переможцями дорожнього конкурсу «Залізнична вишиванка», присвяченого Всесвітньому дню вишиванки.

До номінації «Власноруч вишита сорочка чи сукня» було подано 14 заявок, «Вишита родинна реліквія» – 18. Номінація «Наймасовіше одягання вишиванки» зібрала 28 заявок.

Переможців визначали самі залізничники, члени їхніх родин та друзі, голосуючи через чат-бот «Букса. Помічник залізничника» або інформаційний портал УЗ. Світлини, розміщені тут, отримали близько 10 тисяч уподобайок!

Тож перед рахунковою комісією стояла непроста задача. У підсумку було ухвалене рішення – визначити трьох абсолютних переможців у номінаціях «Власноруч вишита сорочка чи сукня» та «Вишита родинна реліквія» і заохотити сім колективів структурних підрозділів, які не лише набрали найбільшу кількість прихильників, але й надали на конкурс світлини, що якнайкраще відповідають критеріям масовості та креативності.

Переможцями конкурсу «Залізнична вишиванка» визнано:

- родинні реліквії провідного інженера технічної служби Ірини Демченко (1 місце), завідувачки складу господарської служби Любов Скляр (2 місце) та агента з постачання Павлоградської дистанції електропостачання Олени Деменіної (3 місце);

- вишиванки, власноруч розшиті інженером відділу експлуатації служби електропостачання Юлією Москаленко (1 місце), провідним інженером відділу оренди та реклами служби з управління майновими і земельними ресурсами Іриною Жиган (2 місце), інженером з організації та нормування праці Криворізької дистанції захисних лісонасаджень Інною Колісник (3 місце);

- колективи, які масово вдяглися у вишиванки й творчо підійшли до фотографування, – службу кадрової та соціальної політики, технічну службу, службу організації та проведення закупівель, Криворізьку дистанцію сигналізації та зв’язку, Нижньодніпровську дистанцію колії, Дніпровську та Запорізьку дитячі залізниці.

Підсумовуючи роботу рахункової комісії, заступник директора регіональної філії з управління персоналом та соціальної політики Ірина Литвинова підкреслила, що кожен учасник конкурсу вклав у свої заявки душу.

«Конкурс став масовим корпоративним заходом, який згуртував залізничників, – зазначила Ірина Литвинова. – Водночас про захоплення та родинні реліквії працівників залізниці дізналися їхні колеги та друзі. Гуртом ми підтримали давні національні традиції та створили справжнє свято Вишиванки».

Спонсором конкурсу був Дорпрофсож Придніпровської залізниці. Тож грошові призи переможці отримають через первинні профспілкові організації своїх структурних підрозділів.

А мотиваційним призом конкурсу стало фото на згадку переможниць індивідуальних номінацій «Власноруч вишита сорочка чи сукня» Юлії Москаленко та «Вишита родинна реліквія» Ірини Демченко з директором регіональної філії Анатолієм Борецьким та головою Дорпрофсожу Андрієм Лейком.

У разі використання цієї інформації посилання на сайт Придніпровської залізниці www.dp.uz.gov.ua обов’язкове.