slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Придніпровські залізничники наголошують на тому, що основною причиною травмувань невиробничого характеру є особиста необережність громадян і закликають дотримуватись правил безпеки 24/06/2021

У січні-травні 2021 року на коліях регіональної філії «Придніпровська залізниця» АТ «Укрзалізниця» травми невиробничого характеру отримали 27 осіб, 14 з них – зі смертельними наслідками.

Як повідомили в Дніпровському територіальному управлінні охорони праці, промислової безпеки та навчально-методологічної роботи, в порівнянні з таким же періодом минулого року кількість постраждалих зросла на 9 осіб, а загиблих – у 1,4 раза. Чоловіки були менш обачними, ніж представниці слабкої статі, – 78% травмованих проти 22% відповідно.

Стурбованість викликає і той факт, що нещасні випадки зі сторонніми особами на залізниці цього року трапилися переважно через особисту необережність громадян, грубе порушення ними правил безпеки на залізничному транспорті.

Зокрема, постраждалі перетинали колії в невстановлених місцях та/або прямо перед поїздом, який стрімко наближався; ходили коліями чи вздовж них упритул до рейок, потрапляючи у габарит рухомого складу.

Придніпровські залізничники вкотре закликають громадян бути уважними та нехильно дотримуватися правил безпеки на залізничному транспорті.

Зважаючи на літні канікули, варто нагадати неповнолітнім, що залізниця – не місце для розваг, а зона підвищеної небезпеки, де навіть незначне порушення правил може призвести до фатальних наслідків.

Бережіть себе!

У разі використання цієї інформації посилання на сайт Придніпровської залізниці www.dp.uz.gov.ua обов’язкове.