slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

До 30-річчя Незалежності України на Придніпровській залізниці розпочне курсувати оновлений приміський електропоїзд 09/08/2021

Капітально відремонтований і модернізований у Нікопольському моторвагонному депо регіональної філії «Придніпровська залізниця» АТ «Укрзалізниця» приміський електропоїзд ЕР2-587 напередодні Дня Незалежності України вийде на маршрут Запоріжжя – Нікополь – Запоріжжя.

Наразі оновлений руками нікопольських ремонтників електропотяг проходить обкатку. А незадовго до цього комісія на чолі з директором регіональної філії Анатолієм Борецьким прийняла приміський склад в експлуатацію після капітального ремонту і модернізації.

За словами начальника служби приміських пасажирських перевезень Юрія Савченка, модернізований ЕР2-587 буде комфортним для пасажирів і локомотивної бригади.

«У вагонах встановлено зручні напівм’які сидіння, металопластикові вікна з двокамерними склопакетами; світлодіодне освітлення. У салонах якісне внутрішнє облицювання й лінолеумне покриття. Є сучасні санвузли, місця для інвалідів та пасажирів з дітьми», – прокоментував Юрій Савченко.

Кабіни електропоїзда відремонтовані за участю локомотивних бригад: реконструйовано стелі, відновлено працездатність і розмітку пультів та сигнальних пристроїв, поліпшено освітлення й ергономіку сидінь тощо.

Для безпеки руху в ЕР2-587 проведено капітальний ремонт колісних пар, допоміжних машин, гальмівного та електроустаткування, оновлено головний прожектор та буферні ліхтарі.

Директор регіональної філії «Придніпровська залізниця» Анатолій Борецький подякував керівництву та колективу Нікопольського моторвагонного депо за виконану роботу:

«У вас золоті руки, яким під силу найскладніші завдання, – зазначив Анатолій Борецький. – Завдяки вашому професіоналізму, щоденній кропіткій праці залізниця за неповні три роки модернізувала 5 приміських електропоїздів, які курсують на затребуваних пасажирами маршрутах».

Електропотяг ЕР2-587 вийде у свій перший після ремонту рейс напередодні 30-річчя Незалежності України. За домовленістю із Запорізькою обласною адміністрацією – давнім і надійним партнером придніпровських залізничників, модернізований склад курсуватиме на маршруті Запоріжжя – Нікополь – Запоріжжя.

У разі використання цієї інформації посилання на сайт Придніпровської залізниці www.dp.uz.gov.ua обов’язкове.