slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

З початку 2021 року на Придніпровській залізниці оновили майже 120 км колії 28/08/2021

За сім місяців 2021 року в регіональній філії «Придніпровська залізниця» АТ «Укрзалізниця» на основних напрямках руху пасажирських і вантажних поїздів було відремонтовано 118,7 км колії та 103 стрілочні переводи.

Зокрема, в січні-липні колійники виконали реконструкцію 15,3 км колії та 12 стрілочних переводів, оновили капітальним ремонтом 1,8 км колії, середнім – 101,6 км колії та 91 стрілочний перевід.

Основні ремонтно-колійні роботи були зосереджені на напрямах П’ятихатки – Чаплине, Новомосковськ - роз’їзд 5-й км, Запоріжжя ІІ – Комиш-Зоря, Кривий Ріг – Тимкове, Кривий Ріг – Комиш-Зоря, Лозова – Сиваш.

Оновленням колійної інфраструктури займалися персонал і техніка колійних машинних станцій Придніпровської дирекції філії «Центр з будівництва та ремонту колії» АТ «Укрзалізниця», а також фахівці регіональної філії «Придніпровська залізниця».

Проведені ремонтно-колійні роботи дозволили скасувати низку обмежень швидкості поїздів, забезпечити стабільні залізничні перевезення та підвищити безпеку руху.

У разі використання цієї інформації посилання на сайт Придніпровської залізниці www.dp.uz.gov.ua обов’язкове.