slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

День залізничника!! 04/11/2022

Шановні колеги!

Щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем залізничника!

Сьогодні ми живемо й працюємо в непростий час – під звуки вибухів, польоту ракет та дронів-камікадзе, брязкіт танкових гусениць. І завдання перед нами стоять не тільки вантажити, везти, будувати і модернізувати, але й рятувати, розбирати завали, ремонтувати та відновлювати зруйноване.

Але ми з вами все витримаємо, з усім впораємося. Як впоралися з усіма труднощами й негараздами наші батьки, діди й прадіди, попередні покоління залізничників, волелюбні й нездоланні наші пращури – запорізькі козаки. Тому що ми живемо на рідній землі, захищаємо свої родини й наше майбутнє, впевнено дивимося в день завтрашній.

Дякуємо вам за вашу сумлінну працю, за бойовий і трудовий героїзм, готовність, попри перепони та небезпеки, чесно виконувати свій професійний і громадянський обов’язок.

Щирі слова вдячності ветеранам-залізничникам, які вчили і продовжують вчити молоде покоління, діляться з ним своїми знаннями та досвідом. Ваша підтримка для нас завжди важлива й своєчасна.

Бажаємо усім міцного здоров’я, віри у себе та власні сили, добробуту в родинах і трудових колективах, а головне – перемоги над ворогом, мирного неба над головою, творчої праці та щасливого майбуття.

З повагою

Директор регіональної філії «Придніпровська залізниця»

АТ «Укрзалізниця» Олександр МОМОТ

Голова Дорпрофсожу Андрій ЛЕЙКО