slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Шановні колеги! 30/12/2022

Від усього серця вітаємо вас із прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим!

Рік, що минає, був надзвичайно складним для кожного з нас і всього українського народу. Воєнна агресія російської федерації спричинила перехід від мирної творчої праці до вкрай напруженої роботи в умовах порушення усталеної логістики, втрати частини виробничих потужностей та кадрового потенціалу, постійних руйнувань залізничної та енергетичної інфраструктури, загрози життю й здоров’ю працівників.

Водночас цей рік показав, що залізничники, як ніколи, міцні тілом і духом, високопрофесійні та самовіддані, дисципліновані і відповідальні, здатні виконувати найскладніші завдання; що це безприкладне трудове братерство і дружна родина, в якій підтримують один одного у будні й свята, у горі та радості. Ми справжній другий фронт, від якого наразі залежить безпека та обороноздатність України, стале функціонування її економіки й соціального сектору.

Тож міцного здоров’я, сил і наснаги вам у новому році, щоб вистояти і гідно подолати всі труднощі; нових успіхів на благо України, наших родин і трудових колективів, заради щасливого майбуття.

Нехай Новий 2023 рік стане роком нашої Перемоги, принесе мир і спокій на рідну українську землю, добробут і злагоду в кожну домівку, в кожну родину. Щоб знову до нас повернулися дитячий сміх, радісне очікування дива в передноворічний час, впевненість у світлому завтрашньому дні, сміливі плани та мрії.

Веселих і радісних усім свят!

З повагою

Директор регіональної філії «Придніпровська залізниця» АТ «Укрзалізниця» Олександр МОМОТ

Голова Дорожної профспілкової організації Придніпровської залізниці Андрій ЛЕЙКО