slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

На Придніпровській залізниці обслуговувати вагони провідникам допомагають екіпірувальники 20/2/2012

Придніпровська залізниця ввела у себе практику підготовки пасажирських вагонів до виходу на маршрут екіпірувальними бригадами.

Починаючи з 15 грудня 2011 року, в Дніпропетровському пасажирському вагонному депо поїзд №79-80 сполученням Дніпропетровськ-Київ (вагони першого класу) до кожного нового рейсу готують дві екіпірувальні бригади.

Після повернення потяга зі столиці його провідники лише збирають у своїх вагонах постіль, посуд та сміття. Після цього за роботу беруться спеціалісти екіпірувальних бригад: прибирають, миють, укомплектовують вагони свіжою постільною білизною й харчовою продукцією (чай, кава, печиво тощо) для реалізації пасажирам у наступних рейсах.

Такий підхід не тільки значно полегшив роботу провідників і покращив сервіс у пасажирських вагонах, але й оптимізував невиробничі витрати залізничників. На поточний момент у Дніпропетровському пасажирському вагонному депо вже заощадили більше 104 тисяч гривень.

Наразі у складі деповських екіпірувальних бригад – 23 чоловіки: по 11 працівників у кожній та 1 людина на заміні. У майбутньому на підприємстві планують сформувати ще одну, щоб обслуговувати більшість поїздів, які формуються на вокзалі Дніпропетровськ.