slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Значні обсяги робіт з оновлення контактної мережі та засобів електрифікації 20/2/2012

У 2012 році Придніпровська магістраль планує виконати значні обсяги робіт з модернізації та ремонту контактної мережі, тягових підстанцій, рухомого складу й пристроїв електропостачання.

Зокрема, цьогоріч на підприємстві буде модернізовано спеціальний самохідний рухомий склад і низку акумуляторних батарей, оновлено відкриті розподільчі установки й пристрої на підстанціях Поштова, Нижньодніпровськ-Вузол та Мусіївка, впроваджено швидкодіючі вимикачі постійного струму 3,3 кВ. На ці цілі в плані капітальних вкладень залізниці закладено більш як 21 млн гривень.

Посилену увагу в поточному році залізничники приділятимуть ділянці впровадження швидкісного руху Дніпропетровськ-Лозова, де заплановано відремонтувати й модернізувати 302 км контактної підвіски, оновити 33 км зношеного контактного дроту й 19 км несучого тросу, 116 опор контактної мережі й анкерів, замінити на полімерні понад 5, 9 тис. ізоляторів. У планах також модернізація 20,1 км ліній автоблокування й повздовжнього електропостачання, освітлювальних мереж на 30 станціях, переїздах і платформах. Загальна вартість робіт, запланованих до виконання на ділянці Дніпропетровськ-Лозова, у 2012 році перевищить 25,5 млн гривень.