slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

На ділянці впровадження швидкісного руху виконано робіт більш як на 39 мільйонів гривень 29/3/2012

Роботи на ділянці впровадження швидкісного руху поїздів на напрямку Дніпропетровськ-Лозова, на які Придніпровська залізниця витратила вже понад 39 млн гривень, ведуться за графіком.

Зокрема, на поточний момент відремонтовано 35,3 км колії (середнім ремонтом – 20,1 км, комплексно оздоровчим – 15,2 км), замінено на нові 4 комплекти стрілочних переводів, демонтовано 2 та побудовано 10 нових платформ, розпочато будівництво приміщення для чергового по переїзду 986-й км.

Також виконано тягові розрахунки для розстановки світлофорів при швидкостях, які будуть реалізовані на ділянці Лозова-Дніпропетровськ, розроблено 8 проектів для облаштування тут автоматичних систем дистанційного контролю ходових частин рухомого складу, на 42,17 км модернізовано пристрої автоблокування й електричної централізації, придбано 60 комплектів пристроїв оповіщення про наближення поїзда та 3 комплекти обладнання оперативного зв’язку дільничних поїзних диспетчерів.

Працівники служби будівельно-монтажних робіт та цивільних споруд Придніпровської залізниці виконали відсипку берегової платформи по станції Ігрень; збудували берегову платформу по станції Варварівка; виконують ремонт будівлі вокзалу, демонтаж острівної і монтаж берегової платформи по станції Павлоград-1.

Загалом роботи з організації швидкісного руху поїздів на напрямку Дніпропетровськ-Лозова, які Придніпровська залізниця розпочала у 2011 році й продовжує цьогоріч, обійдуться підприємству в суму 157,8 млн грн.