slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Вартість чаю до ціни квитка включають лише за бажанням пасажира 18/4/2012

Останнім часом у деяких ЗМІ з’явилась інформація нібито у ціну залізничного квитка включається і вартість чаю, про що пасажирів не інформують у квиткових касах.

Як пояснив начальник відділу вокзалів Придніпровської залізниці Іван Леводянський, «вартість чаю до ціни залізничного квитка автоматично не включається».

Оплата однієї чи кількох склянок чаю під час придбання пасажиром залізничного квитка в касі є цілком добровільною послугою, яку квитковий касир повинен запропонувати пасажиру.

Якщо пасажир погоджується, відповідна позначка робиться в придбаному ним квитку - вона дає право під час подорожі безоплатно отримати від провідника ту кількість склянок, за яку було заплачено при придбанні залізничного квитка в касі.

Пасажир, який не погодився заплатити за чай під час придбання залізничного квитка в касі, може за бажання купити потрібну йому кількість склянок чаю у провідника за готівку. По Придніпровській залізниці вартість однієї склянки чаю становить 2,5 грн.

Послугу продажу однієї чи кількох склянок чаю під час придбання залізничного квитка в касах запроваджено з 01.07.2011 року з метою поліпшення обслуговування пасажирів.