slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Залізниця відкрила новий будинок відпочинку локомотивних бригад 14/6/2012

Сьогодні на Придніпровській залізниці, в локомотивному депо Нижньодніпровськ-Вузол, урочисто здали в експлуатацію новий будинок відпочинку локомотивних бригад.

На урочистому відкритті були присутні головний інженер Придніпровської залізниці Юрій Тищенко, голова Допрофсожу Олександр Букреєв та начальник служби локомотивного господарства Сергій Палян.

«Робота локомотивних бригад важка фізично та психологічно, адже саме на них лежить велика відповідальність за пасажирів чи вантажі. Аби недоспані ночі та постійне напруження в дорозі не позначились на якості роботи залізничників, Придніпровська магістраль підготувала для них новий комфортний та зручний будинок відпочинку», - відзначив Сергій Палян.

Двоповерхова споруда має 28 дво- та тримісних спальних кімнат і водночас може прийняти 26 локомотивних бригад. На кожному поверсі обладнано душові та санвузли, є тренажерний зал, кімнати відпочинку з телевізорами, а також кімната психолога, який зніме в залізничників стресове навантаження після роботи, та прекрасний зимовий сад. Крім того, до послуг машиністів та їхніх помічників пральні кімнати, кухня та сушарня, де за потреби вони можуть висушити одяг чи взуття.

Загальна вартість робіт з облаштування нового будинку відпочинку - близько 5 млн грн, він призначений для локомотивних бригад Придніпровської та сусідньої Донецької залізниці.

Усього на Придніпровській магістралі діють 13 будинків та 2 кімнати відпочинку для локомотивних бригад. У планах залізничників відремонтувати та облаштувати ще 2 будинки відпочинку - в Дніпропетровську та Чаплиному.