slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

На вокзалі Дніпропетровськ працюють кращі студенти зі знанням англійської мови 14/6/2012

Придніпровська залізниця обрала для роботи з іноземними пасажирами під час Євро-2012 та в літній період кращих студентів-бакалаврів Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту ім. академіка Лазаряна.

Чотири студенти (1 хлопець та 3 дівчат), що вільно володіють англійською та французькою мовами, працюють на вокзалі Дніпропетровськ-Головний та повноцінно освоюють роботу довідкового бюро, за що отримують зарплату.

Однак для студентів важливе не тільки це. Як зазначила одна з обраниць Ольга Кроміна, співпраця із залізничним вокзалом допоможе їй закріпити теоретичні знання на практиці, а також побачити роботу залізничників зсередини.

«Це гарна можливість попрактикуватись у розмовній англійській та французькій із носіями мов. Керівництво залізничного вокзалу зустріло нас дуже привітно, ввело в курс справ, охоче допомагає та постійно підтримує. Після завершення навчання в університеті хочу повернутись на залізничний вокзал працювати на постійних засадах», - відзначила Ольга Кроміна.

За її словами, найчастіше громадяни інших країн запитують: яким потягом дістатись до того чи іншого міста та скільки коштують квитки.